Firmaprofil

Niels Kalhave A/S

Niels Kalhave A/S har gennem mere end 50 år fremstillet og monteret driftssikre kvalitetsanlæg til danske industrivirksomheder, samt til større kontor- og boligbyggerier.

Vi bestræber os på at levere spånsugnings- og ventilationsanlæg, der er tilpasset vores kunders aktuelle ønsker og behov, samt at anlæggene leveres og monteres til den aftalte tid og pris.

Vi har stor erfaring i projektering, montering og servicering af, såvel store som små, anlæg og vores udekørende montører dækker hele Danmark.

Ventilation og spånsugning i hele Danmark

På vores værksted i Viborg, har vi egenproduktion af automatspjæld, specialbøjninger, kanaler mv., samt reservedelslager – vi tilbyder hurtig levering af slanger, filtre mv.

Siden 2011 har Direktør Knud Rasmussen stået i spidsen for Niels Kalhave A/S og sørget for en stigende vækst og udvikling i firmaet lige siden.

Kontakt os for en professionel dialog omkring dine eller dit firmas ønsker og behov for spånsugnings- eller ventilationsanlæg.

Skills sponsor

Vi tror i Kalhave på fremtidens fagfolk og derfor er det også vigtigt at være en del af deres læringsproces.
Derfor er vi meget stolte over at have været sponsorer hos SkillsDenmark siden 2014.

På dette års Skills har vi gjort brug af et sækkefilter på ca. 5.000 m3/h ved 2.000 Pa.

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på dit kommende projekt. Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

(+45) 86 62 50 00
kalhave@kalhave.dk